Nejnovější recenze ze sekce Postroje pro psy
- Dobře sedí
- Dá se hodně nastavit
- Polstrované popruhy
- Reflexní prvek
- Poutko pro přidržení
pěkně sedí a jsou pro fenku pohodlné
- Top postroj!
Super postroj.
- velmi šikovná kombinace materiálů a velmi důležité, mladší člen smečky Jack Russell terier se z kšírků nevysmýkne
- Lehké a levné kšíry pro netahajiciho pejska.
- přesně padnul splnil očekávání
Je to spíš na malé psy... Na našeho střeďáka jsou ty pásky moc slabé a to jsme měli správnou velikost (Jelikož od nich máme už pláštěnku a ta je úžasná). Kšíry mi přišly i málo polstrované a těžké. Díky těm úzkým páskům si nedovedu představit, že bych psa brzdila přes to poutko (muselo by ho to řezat). Takže my tento produkt bohužel vraceli. A kšíry od Hurrty pro nás ne. A to vypadají tak hezky.
Bohužel kšíry jsou pro mého pejska moc veliké vracím a objednám menší.
Krásný postroj,bohužel jsem netrefila velikost a vracím.
Používáme tento druh už tři roky a jsme spokojeni
- Kvalitní pevný postroj
- Krásná a neobvyklá barva
- Jednoduchý způsob navlékání
- Velmi lehký
- Ergonomicky přizpůsobivý, dobře padne, štěně ho vůbec nevnímá.
- Pratelný
- Fajn na procházky do města i na delší výlety do hor.
Je to náš první postroj. Dlouho jsme vybírali, procházeli různé recenze a myslím, že jsme udělali dobře, že jsme vsadili na kvalitní a ověřenou značku.
Postroj jsme hned vyzkoušeli na výletě. Štěněti (5 měsíců, flat coated retriever) parádně sedl, vůbec ho nevnímalo, jakoby s ním srostlo. Výlet jsme si i díky postroji užili, ač bylo štěně vystaveno zcela novým a neobvyklým situacím.
Vybírali jsem ze 3 druhů postroje, tento nám nakonec seděl nejlépe. Skvělé bylo a hodně pomohlo instruktážní video od eshopu MushGo. Je to pevný postroj skvěle sedí, dá se nastavit jak okolo krku tak okolo hrudi, plně vypolstrovaný.
Levný a přitom skvělý postroj. Na mého welššprigršpaněla sedí dobře.
- perfektně sedí a dobře se na pejska obléká, objednala jsem pro prvního psíka a teď i pro druhého.
Sedí dobře a je pevný.
Ještě jsme nevyzkoušeli, chodíme v kabátku.
Opět dobrá cena a vypadá kvalitně!
kvalitní zpracování, funkční postroj, pokud je pejsek zdrhací
- Pohodlný pro psa, jednoduchý na obsluhu
- Trochu dražší, ale stoji to za to
Tento postroj je pro našeho jezevčíka jako šitý na míru. Je pohodlný, jednoduchý na manipulaci
- Perfektní. Dobře sedí, dobré zpracování. Velikost 8 pro NO.
- Reflexní pásky, dobře sedí
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »