Nejnovější recenze ze sekce Postroje pro psy
Zolux Postroj pes MAC LEATHER
Přidáno: 6. června 2024
(naposledy upraveno 6. června 2024)
Zakoupeno v bezednamiska.cz
- Sedí na míru,přesně jak píšou
Doporučuji tyto kširy,my koupili na 3x super zoo ani jedny nám nesedli ,tyto jsou skvělý,ještě hezčí než na obrázku:)!:)
- Dobře sedí a vypadá
- Prakticke
Pro středního jsem to moc neodhadla, ale to nic nemění na faktu , že se jedná o velmi kvalitní výrobek, který daruji někomu, kdo má menšího pejska.
Postroj skvěle sedí, je pevný a jsme s ním spokojeni. Kupujeme ho opakovaně. Mám středního knírače a pro něj je úplně perfektní.
Vhodný výrobek pro mého psa.
- Kvalitní provedení, skvělá cena.
- kvalitní materiál, pěkné provedení
Produkt je přesně to co jsem předpokládal a v co jsem doufal. Děkuji. To uvádím se vší vážností - to je fakt.
Postroj je z příjemně měkkého materiálu a popruhy se dají upravit na velikost pejska. Výhodou je, že se rozloží tah na hruď pejska a netahám ho za krk, když ho musím zpracifikovat. Mám trošku divoké štěně. Trochu nevýhodou je oblékání přes hlavu, to nemůže být moc volné, aby se pejsek nevysmekl z postroje. Ale i tohle probíhá bez problémů a pejsek se to už naučil.
- Máme šedou barvu a perfektně sedí :)
vyhovuje
- Jako dočasný postroj pro štěně je to fajn
- Celkem dobře padne.
- Nebrání pohybu předních končetin v rameni a lopatce, což pro mě bylo nejdůležitější kritérium.
- zpracování
- Béžová je o něco tmavší než na fotkách, což se mi líbí.
- Jednotlivé podšití popruhů není úplně pevné, není po celé délce popruhu (což z hlediska provedení chápu), z hlediska funkčnosti by mi to dlouhodobě vadilo.
- krásný sportovní postroj v praktické barvě; dobře sedí, reflexní prvky
kvalitní sportovní postroj, šikovné poutko
- budeme ještě zkoušet při delších procházkách
- prozatím jsem udivena cenou a kvalitou zpracování
- uvidíme, jak se osvědčí na dovolené
- na výběr jen ze dvou barev
Psí postroj za naprosto přijatelnou cenu.
Koupila jsem každé psici jeden, jsem zvědavá,
jak postroje obstojí "v akci" při delších procházkách.
Zatím se jeví jako naprosto dostačující a jsou zázrakem
mezi předraženými kšíry.
slušivý
- velmi lehký
- nastavitelný
- kvalitní
Tento postroj je výborný, dnes jsme absolvovali už dvě procházky.
podle oficiální tabulky od nonstopu byl pes mezi dvěma velikostmi, pod tabulkou byla poznámka že když je pes mezi, je lepší vzít velikost větší, bohužel musíme nakonec měnit za menší, ale tohle je velmi individuální, jinak oceňuji možnost postroj upravit na mnoha místech
pes 9kg, krásně mu sedí, kvalitní zpracování
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »